авторот и блог

[Тоа] L'autore Главни Фабио Pietrosanti (Naif) ла Кју почетната страница од пребарувачот Персонал Главни all'indirizzo http://fabio.pietrosanti.it

[EN] Авторот на овој блог е Фабио Pietrosanti (Naif) Комуникативен во http://fabio.pietrosanti.it

[Скопје] ми Скопје профил (само на англиски, подобро ажурирање)

[SlideShare] Мој SlideShare профилот (мешавина англиски / италијански)

[Твитер] Мој Твитер профил (кој се користи еднаш, јас треба да започнат со користење на овие веб 2.0 алатки)

[Работа] Мојата работа е компанија веб-сајт PrivateWAVE (јас се направи глас енкрипција технологии)

PS Јас не надградба често овој блог содржина, ниту јас го користам за да се задржи најновите WordPress инсталиран со најновите безбедносни поправам. Па ако би сакале да уништат овој блог за која било причина, јас љубезно ве прашам по пробие, да се надополни со најновата верзија и ако ви треба вие сте добредојдени да се приспособат својата задна врата таму. Но, ве молам, да ги задржи мојот WordPress до-to-date време на време ве молам, јас сум мрзелив!

PPS Знаеш Денеска сè е мобилен и сè е веб 2.0, но за жал (или за среќа) јас се чувствувам како стара и носталгични лице кои сакаат да ги користат истите технологии кои сум бил користење во '95 но тоа мораше да полека почнете да го користите овој нови технологии. Не знам добро (или едноставно немаат време да го користите) Фејсбук, Твитер, блогирањето со blogrolls, означување, deliciousing и сите оние веб 2.0 нешта. Јас само го користите како веб-сајт издаваштво алатка. Во ерата на веб 2.0 и HTML5 јас се уште преферираат HTTP 0.9 без VirtualHost поддршка. :-)

Сподели